lauantai 28. helmikuuta 2015

LENTOKONERUOKAA vol29

Finnair: Singapore - Helsinki.

Lennon kohti kotimaata piti lähteä puoliltaöin, mutta se olikin myöhässä. Matkaan päästiin vasta aamulla. Niinpä ensimmäinen ateria koneessa olikin aamiainen.
Olin luullut tilanneeni kasvisaterian myös paluulennolle, mutta ehkä se olisi sittenkin pitänyt tilata erikseen. Ainakaan nimeäni ei ollut stuertin viherpiipertäjälistalla, ja siksipä eteeni iskettiin perusaamiainen: mysteerinakkia ja kananmunaa. Ylimääräisiä kasvisaamiaisiakaan ei ollut varastossa. No, eipä tuo niin vaarallista ollut, mutta pitääpä jatkossa tutkia kuinka erikoisateriat tilataan molempiin suuntiin.

 
Ystävällinen lentoemo oli kuitenkin kuullut kyselyni kasvisaterian perään aikaisemmin, ja kun kymmenen tunnin horrostelun jälkeen saimme lounasta, hän toi minulle ylimääräisen kasvissafkan. Pisteet siitä! Ratatouille oli aika tavanomaista, mutta vanukasjälkkäri papukastikeella oli hyvää!


I wasn't listed for veggie meal on the return flight although (I thought) I had ordered it. But later, after bravely tackling the mystery sausage on breakfast, I did get vegetarian lunch because they had extra ones. I especially liked the dessert pudding with bean sauce.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti