Viimeinen ateria. Ainakin Togeanilla tällä kertaa. Söimme katukuppilassa grillattuja vuohitikkuja. Niitä kastettiin isoon kulholliseen paksua ja öljyistä pähkinäkastiketta. Tosi hyviä! Hämeentieltä saa nykyään kai vuohenlihaakin jostain halal-kaupasta. Pitäisköhän kesällä pistää pystyyn vuohibarbecue...?
Vartaiden ja riisin ohessa tarjottiin kulhollinen lientä, vuohesta varmaan sekin keitelty. Se ei maistunut juuri miltään, mutta kuppilan emäntä tuli hätiin ja sekoitti siihen avuliaasti ensin chiliä ja sitten kukkuraisen lusikallisen natriumglutamaattijauhetta. Sitä oli tosiaan tarjolla pöydissä pikku tarjoiluastiossa samalla tavalla kuin meillä suolaa ja pippuria. Johan alkoi liemi maistumaan!
Goat barbecue! Yummy!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti