perjantai 20. helmikuuta 2015

INDONESIA vol 2

Kun vihdoin pääsin perille Togeanille, oli ystäväni järkännyt meille juhlaillallisen Poya Lisa -resortissa:  Hummeria suoraan kalastajalta! Jättihummerit maistuivat herkullisilta. Valitettavasti ruuansulatukseni oli toista mieltä ja päätti tehdä kapinan. Puhelin osan yöstä norjaa vessanpöntön kanssa. Argh. Mutta ateria oli sen tuskan arvoinen.


Aamulla olo oli onneksi jo kuin uudestisyntynyt. Sain aamiaisen suoraan omalle parvekkeelle tarjoiltuna. Poya Lisan perusaamiainen: hedelmää ja kakkua. Kuvan pyöreät kakkarat eivät siis ole sämpylöitä vaan pullaa. Indonesialaiset ovat päättäneet, että kaikki länkkärit syövät kotimaassaan aamuisin kakkua. Kakkua ja pullaa heidän pitää siis saaman Indoissakin. Piste.


Kyllä tätä näkymää aamiaista syödessä katselee ihan mielellään...


Finally at Togean Islands. Lobster for dinner and breakfast with a view.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti