maanantai 16. helmikuuta 2015

LENTOKONERUOKAA vol 28

Finnair: Helsinki-Singapore
Marraskuu 2014

Muutama matkamuisto viime vuoden puolelta.
Matka kohti Sulawesia ja Togeania alkoi Finskin lennolla Singaporeen. Olin kerrankin kaukaa viisas ja tilasin jo etukäteen lennolle kasvisaterian. Jee! Hyvänmakuista intialaista. Riisissä oli mausteita; muun muassa kardemummaa ja rusinaa.

Kasvisversio aamiaisesta olikin sitten maultaan astetta köyhempi. Porkkanakroketit olivat vetisiä ja kasvispyttipannun kastikkeena oli ketsuppia.

Singaporesta matka jatkui paikallisilla lentoyhtiöillä vielä etapein Singapore-Jakarta, Jakarta-Makassar ja Makassar-Luwuk. Ekalla etapilla ei ollut tarjoilua, mutta Sriwijaya Airin lennolla (yrittäkääs lausua se!) Jakartasta Makassariin tarjottiin höttöinen suklaasokerimössöllä täytetty pulla. Ei se edes ollut hyvän makuinen, mutta väsyksissä ja tylsyyksissäni pistelin hötön naamaan.
Huomio itselle: älä purista vesipurkkia jos siinä on pilli pystyssä. Kastuin, naapurikin vähän.



Lennolla Makassarista Luwukiin tarjoiltiin suklaakeksejä, mutta olin niin koomassa etten kyennyt syömään niitä. Vesipurkin pillikin oli rikki eikä kansi auennut repimällä. Kuivin suin jouduin viimeisen etapin matkustamaan.

November 2014. This adventure in Indonesia started with multiple flights; vegetarian food in Europe and sugary buns in Asia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti