lauantai 21. huhtikuuta 2012
CARGA EATS / CARGA SYÖ...
...SPANISH FOOD / ESPANJALAISTA!
Ravintola Sevilla lupailee espanjalaista tunnelmaa ja tapaksia. No, palvelu ainakin näytti perustuvan mañana-ajattelulle. Ensin odotettiin pöytiinohjausta. Ja odotettiin. Ja odotettiin. Pöydässä sitten odotettiin tarjoilijaa. Ja odotettiin. Ja odotettiin. Huoh.
Tilaukset saatiin kuitenkin lopulta tehtyä. Alkuruuaksi valikoitui tapas-menusta patatas bravas eli perunoita tulisessa tomaattikastikkeessa. Nam!
Restaurant Sevilla advertises spanish atmosphere and tapas dishes. Well, the service at least seemed to be based on spanish 'mañana' thinking. We had to wait for ages to be showed to our table. And then we again waited way too long before anyone brought us menus. And then we waited even more to place our orders. Sigh.
For starters I chose patatas bravas, potatoes in spicy tomato sauce. Yummy!
Alkuruoka oli yksinkertainen, pääruoaksi oli siis ilmiselvästi saatava jotain monimutkaista! Possua baskimaalaisittain eli 12 tuntia haudutettua porsaanpotkaa viikunakastikkeessa kuulosti sopivan eksoottiselta.
Porsaanliha oli mureaa ja vihannekset hyviä. Mutta se kastike...hm, ei ihan nappiin. Mausta ja kiisselimäisestä koostumuksesta tuli mieleen kouluruokalan peruskastike. Auts.
Pisteitä siitä että annos tarjoiltiin kiljuvan kuumana. Mikään ei ole kamalampaa kuin haalea ruoka.
My starter dish was simple, so logically, main course had to be something complicated! Pork stewed for 12 hours in fig sauce sounded appropriately exotic.
The meat was tender and the veggies were delicious. But the gooey sauce unfortunately resembled and tasted like something from a school cafe. Ouch. The food was served piping hot, though. Points for that. Nothing is more horrible than lukewarm food.
Jälkkäriksi päätettiin nauttia rommidrinksuja lähistölle avatussa uudessa seiloribaarissa. Kaikille asiakkaille tehdään oma uniikki drinkki ja juomat tarjotaan erilaisissa mukeissa. Ajatuksena hauska, mutta 12 euron hinta parista desistä juomaa kyllä kirpaisee vähän liikaa. Vaikka drinksussa olisikin tuorepuristettua appelsiinimehua ja sata eriväristä drinkkitikkua koristeena.
Paikassa oli kyllä hyvä svengi. Mutta ei kai sinne pelkkää kaljaa voi mennä juomaan...
Hinnat alas, niin voin vierailla useamminkin! T. Hilkka
For dessert we decided to get some cocktails in a sailor rum bar that had been recently opened nearby. Every customer gets their own unique drink and they are served in different cups and mugs. Nice idea, but paying 12 euros for barely 2 desilitres of drink makes my wallet scream in pain. Even if the drink contains freshly squeezed orange juice and lots of small umbrellas.
The place had a swinging atmosphere though. But drinking just beer there would feel a bit lame.
Lower the prices and I might visit more often! Yours, Hilkka.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti