KLM: Helsinki - Amsterdam - Kuala Lumpur.
Maaliskuu 2015.
Vuosi lähestyy loppuaan ja nyt on aika saada viimein julkaistua loputkin tämän vuoden matkaruokakuvat. Tämä reissuhan on siis jo viime keväältä. Vaikka ei yhtään haittaisi singahtaa nytkin jonnekin päin Aasiaa täältä marraskuun pimeydestä.
KLM:llä lentelin Hollannin kautta Malesiaan. Aluksi tietenkin kaikilta Euroopan lennoilta tuttu mysteerileipä. Tästä leivästä jäi suuhun joku tosi outo maku pitkäksi aikaa. Liikaa käynyttä valkosipulia?
Malesian lennolla illalliseksi sain kanaa biryani. Riisi oli hyvää, paljon mausteita. Salaatti oli omituinen, lirua kastiketta ja mössöisiä vihanneksia. Tuulihattujälkkäri oli ylimakea.
Aamiaiseksi saatiin munakasta ja munakokkelia. Toinen oli kumimainen ja toinen jauhoinen. Sämpylä oli kivikova. No, onneksi oli sentään hedelmiä!
Again, the food was normal KLM quality: edible but nothing to die for.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti