Keskellä harmaata alkutalvea pakenin Barcelonaan viikoksi. Ei sielläkään lämmin ollut. Ruoka ja Lambrusco lämmittivät sisäisesti.
In the middle of grey November I escape to Barcelona for a week. It wasn't too warm there either. But food and Lambrusco kept me warm from inside.
Menu del dia lähi-idän ruokiin keskittyvässä ravintolassa. Viini oli surkeaa, mutta ruoka hyvää. Menuun kuului mausteinen keitto, pieni pääruoka ja jälkkäri.
Menu del dia for lunch in a restaurant specialized in middle eastern cuisine. The wine was crap but the food tasted good. Spicy soup for starters, followed by a small main course and dessert.
Seuralaisen baklavat, makeaa makeaa!
Sweet sweet baklavas.
-----
Pizza Qué? - tuo vanha tuttavuus edelliseltä reissulta sai taas nälkäisiä vierailijoita. Siellä viimeistä iltaa töissä ollut tuttu piffasi pizzat ja jälkkärit. Ja millainen pizza! Munakoiso-parmesan, suussasulavan hyvää. Jälkkäriksi epäilyttävän näköiset pallerot suklaakastikkeessa. Tuulihattujahan ne olivat.
Pizza Qué? was as good as I remembered from the last visit. We went there to celebrate a friend's last work shift. The eggplant and parmesan pizza was delicious. The dessert was suspicious looking balls in chocolate sauce. Now I know what profiteroles are.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti