torstai 4. helmikuuta 2016

GOTLANTI vol 2

Nyt sitä pullaa kehiin! Koska Ruotsissa oltiin, niin korvapuustia ja kanelipullaa oli tarjolla. Kuinka voi olla pysähtymättä pieniin kahviloihin ja leipomoihin joiden takapihalla voi juoda pullateet omenapuun alla?





-----

Pyöräillessä tulee nälkä. Onneksi oli pikku eväät mukana joka päivä.



-----

Visbyssä syötiin kreikkalaisessa ravintolassa päivän menu. Paistettu juusto alkupalaksi ja lammas pääruoaksi = onnellinen vatsa.




-----

Tukholmasta paluumatkalta on mainittava vielä tämä pienen kahvila-leipomon tarjoama aamupala;  itsetehtyä mysliä ja jugurttia sekä täytetty sämpylä. Ja tietysti pullaa.


-----

Haluan takaisin Gotlantiin syömään korvapuustia ja polkemaan pikkuteitä ilta-auringossa!










 Gotland - cinnamon buns and amazing sunsets.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti