Syyskuu 2015.
Vielä yksi viime vuoden juttu, sitten siirryn ruokineni nykyaikaan ja vuoteen 2016. Loskan ja jäätävän tihkun keskellä on palattava muistelemaan syksyistä Gotlannin reissua; aurinko, meri, fillari, upeat maisemat ja paljon PULLAA. Tässä muutama tuokiokuva.
Nynäshamnissa Visbyn lauttaa odotellessa löysin ruokamarkkinat ja ruokamarkkinoilta vegaani-raakasafkaa myyvän kojun. Ostin porkkana-falafel-annoksen ja vihersmoothien. Nam. Smoothie tosin oli aavistuksen liiankin terveellisen makuinen...huomatkaa hämmästyttävä neonvihreä väri!
-----
Matkalla Visbystä Fåröhön löysin paikallisen chiliviljelijän pienen maatilakaupan. Oli pakko ostaa riistohintaista chili-raparperihilloa. Sairaan hyvää näkkärin päällä!
-----
Fåröllä on täysin surrealistinen, tännä vanhaa jenkkiromua oleva piha, jonka yhteydessä sijaitsee Kutes Bensin -baari ja Crêperie Tati. Ehkä suurin ja paras täytetty lettu jonka olen koskaan syönyt.
Lettu sijaitsee valokuvassa kaikkien noiden täytteiden alla. Jälkkäriksi meni vielä kermavaahdolla ja ompuilla päällystetty jätticrêpe. Maistoin myös Äppelmustia. Maistui tuorepuristetulta omppumehulta.
-----
Muutaman päivän jälkijunassa Gotlantiin
saapunut matkatoverini oli huomaavaisesti ostanut meille iltaruokaa
hostellin jääkaappiin. Pakastelasagne! Hämmästyttävästi se levahti
lautaselle noin sentin paksuiseksi tunnistamattomaksi kasaksi. No,
ulkonäöstä viis - nälkäiselle polkijalle se maistui joka tapauksessa.
-----
Paistit rivissä odottamassa?
Cycling trip to Gotland. Amazing scenery!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti