tiistai 24. heinäkuuta 2012
SPAIN - BARCELONA vol 1
Mitä Barcelonassa tehdään? Syödään tietenkin tapaksia ja äyriäisiä!
Ensimmäinen lomaolut ja patatas bravas.
What does one do in Barcelona? Eat tapas and seafood, of course!
The first holiday beer and patatas bravas.
-----
Barcelona ei ole mikään halpa kaupunki, mutta kohtalaisen edullinen tapa syödä on 'Menu del dia' johon kuuluu yleensä alku- pää- ja jälkiruoka sekä ruokajuomat. Illalliseksi Ravalissa erään ravintolan menu del dia: tuoretta parsaa, jättikatkarapuja ja jälkiruoaksi flan eli paahtovanukas. Rapujen perkaaminen käsi kipsissä on aika haastava kokemus...
Barcelona is not a cheap city, but quite economical way of eating well is to order 'Menú del día' that usually includes starters, main course, dessert, and drinks.
Fresh asparagus, king prawns and flan for dinner in the district of Raval.
-----
Kotiaamiainen aurinkoisella barcelonalaisterassilla.
Home breakfast on a sunny balcony.
-----
Lounaaksi tapaksia ja olutta, tietenkin!
Tapas and beer for lunch, of course!
-----
Illalliseksi libanonilaisen ravintolan kasvislautanen. Vähän mitäänsanomaton, vaikka falafelit ja hummus olivatkin hyviä. Ruokalajien asettelu vadille oli mallia 'sinnepäin lätkäisty'.
We ate dinner in a lebanese restaurant. The vegetable plate was bit uninspiring, and not very beautiful either, although the falafels and hummus were tasty.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti