tiistai 25. lokakuuta 2016

NEW ORLEANS vol 1

Helmikuu 2016.
Huh. Eipä ollut kuin muutaman kuukauden tauko ruokablogiparan kanssa. Kiirekiirekiire. Täytyy taas saada ruokaflow virtaamaan.
Mutta nyt ensin New Orleansin ruokamuistoja! Viime helmikuulta! Sentään saman vuoden puolelta vielä.
Kyseessähän oli kahden viikon trippi Louisianaan tutkimaan NOLAn meininkiä.



Saavuttuamme nääntyneenä perille, oli illallinen jo odottamassa! Ensimmäisenä iltana meille tarjoiltiin kotona kokattua etelän ruokaa: ribsejä ginger ale -kastikkeessa! Nam nam! Jälkkäriksi oli paikallista karnevaalikakkua, 'King cake' joka oli varsin makeaa höttöä. Sitä sai ostaa kaupoista rasiaan pakattuina paloina.





-----
Aamupalaksi saatiin Tennesseen perinnereseptillä tehtyjä täytettyjä kanaleipiä. Mikä täyden palvelu talo!
 
-----

Menin heti paikalliseen ruokakauppaan ihmettelemään. Lähistöllä oli kaksi kauppaa: toisessa myytiin 99 centin macaroni&cheeseä, varmaan kymmentä erilaista valmiskakkujauhepakkausta ja muita valmisruokia. Toisessa oli luomua, vihanneksia ja kaikkea ituhippiruokaa. Hinnat sen mukaiset. Ituhippikaupassa oli hassun näköisiä appelsiineja ja suoraan purkista syötävää keksitaikinaa...En ostanut, vaikka jälkeenpäin ajatellen olisi kyllä pitänyt maistaa.




-----

Illalla syötiin vielä vietnamilaista kulmakuppilassa.






First impressions of New Orleans: Edible cookie dough and  King cake! Sweeeeet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti