keskiviikko 14. elokuuta 2013

TURKEY - ISTANBUL vol 1

Kevätmatka Istanbuliin. Menin Aasiasta palaavaa kaveria vastaan (ja myönnetään, myös hyvän ruuan perässä). Sitten lampsittiin ympäri katuja pari päivää ja syötiin kaikenlaista vastaantulevaa. Hyvä tapa viettää viikonloppulomaa!
Short spring trip to Istanbul. I traveled there to meet a friend who was returning from Asia, and then we ate our way around the city.

Ensimmäisenä piti tietysti rynnätä Canim Ciğerimiin! Lihavartaiden kuvat silmissä kiiluen kipusimme yläkertaan ja pistimme tilauksen vetämään. Maksaa ja lammasta nam.
First things first = Canim Ciğerim! Liver and lamb skewers and lots of veggies to fill the bread with. Yum.


 
-----

Iltapalabörek.
Evening snack: börek.

-----

Hotellin aamiaisella oli oliiveja ja tuorejuustoa, kivaa vaihtelua yleiseen paahtoleipälinjaan. Respaukko yritti vedättää meitä ja rahastaa huoneesta törkeästi ylimääräistä. Luuli varmaan, ettei vatsat täynnä ajatus kulje. Hah, vaan eipä onnistunut!
Hotel breakfast was ok, olives and cheese. Nice change for the usual toast and ham selection. The hotel receptionist wasn't ok though, trying to rip us off with room price and what not. But we were not fooled!

-----

Viininlehtikääryleitä lounaaksi.
Stuffed wine leaves for lunch.



Jälkkärinä teetä ja baklavaa.
And dessert: tea and baklavas.






-----

Canim Ciğerim sai kilpailijan! Ciğeristan! Ei mitään valittamista tässäkään puljussa, maukkaat vartaat ja lisukkeet.
Canim Ciğerim has a competitor! Ciğeristan! Very good skewers here too.

























-----

Tarvitseeko kukaan uusia rintsikoita?
Does anyone need a new bra?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti