perjantai 14. syyskuuta 2012
CARGA COOKS / CARGA KOKKAA...
GINGER CHICKEN / INKIVÄÄRIKANAA!
Aasialaista tarjoava Wagamama -ravintolaketju on julkaissut jo parikin keittokirjaa. Vihdoin sain aikaiseksi kokeilla erästä reseptiä ensimmäisestä keittokirjasta. Jo oli aikakin, lainakirja on lojunut hyllyssäni luvattoman kauan... Kanaa inkiväärillä ja udon-nuudeleilla. Hyvää, varsinkin inkiväärisäilykkeen kanssa. Ensi kerralla reippaammin chiliä! Wokki raavittiin tyhjäksi viimeistä nuudelia myöten.
The restaurant chain Wagamama has published a few cookbooks based on their recipes. I've had one of the books for ages (not mine, borrowed...) and finally I tested one of the recipes. Ginger chicken with udon noodles. Delicious, especially with pickled ginger on top. More chili would have perfected this dish. Nevertheless, the wok pan was empty in no time!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti