...HERNEKEITTOA!
Itse tehty hernekeitto on parasta syysruokaa. Varsinkin kun sen vielä maustaa luomuna kasvaneen lampaan savustetulla lihalla. Tekee mieli syödä koko kattilallinen kerralla.
Pea soup with smoked lamb meat - best autumn food ever.
tiistai 28. lokakuuta 2014
sunnuntai 26. lokakuuta 2014
CARGA SYÖ...
...QUESADILLOJA!
Tadaa! Blogi osoittaa pieniä uudistumisen ja suomettumisen merkkejä. Tästä lähtien runoilen englanniksi lyhyen kaavan mukaan.
Mutta asiaan, eli ruokaan: Eatos, uusi tuttavuus Helsingin keskustassa osoittautui varsin kivaksi paikaksi. Siellä on tarjolla meksikolaista, lähinnä burritoja ja quesadilloja muutamalla eri täytteellä. Quesadilloja sai suolaisena ja makeana versiona, ja olihan suklaatäytteisiä quesadilloja pakko maistaa...
New blog banner! And from now on, less english - sorry.
Here's quesadillas at Eatos restaurant - savoury and sweet. And delicious!
Tadaa! Blogi osoittaa pieniä uudistumisen ja suomettumisen merkkejä. Tästä lähtien runoilen englanniksi lyhyen kaavan mukaan.
Mutta asiaan, eli ruokaan: Eatos, uusi tuttavuus Helsingin keskustassa osoittautui varsin kivaksi paikaksi. Siellä on tarjolla meksikolaista, lähinnä burritoja ja quesadilloja muutamalla eri täytteellä. Quesadilloja sai suolaisena ja makeana versiona, ja olihan suklaatäytteisiä quesadilloja pakko maistaa...
New blog banner! And from now on, less english - sorry.
Here's quesadillas at Eatos restaurant - savoury and sweet. And delicious!
keskiviikko 22. lokakuuta 2014
CARGA SYÖ / CARGA EATS...
...JUHLARUOKAA / PARTY FOOD!
Kesäisistä synttärijuhlista löytyi pari kuvaa. Herkkuja! Ja grilliruokaa! Patonkien leipojalle erityiskiitos, megahyviä.
Nyt on grillauskausi varmaan virallisesti ohi, viime viikolla satoi lunta...
Two pics from a summery birthday party. Fooood! And barbecue! Barbecue season is officially over I think...it snowed last week.
Kesäisistä synttärijuhlista löytyi pari kuvaa. Herkkuja! Ja grilliruokaa! Patonkien leipojalle erityiskiitos, megahyviä.
Nyt on grillauskausi varmaan virallisesti ohi, viime viikolla satoi lunta...
Two pics from a summery birthday party. Fooood! And barbecue! Barbecue season is officially over I think...it snowed last week.
sunnuntai 19. lokakuuta 2014
CARGA SYÖ / CARGA EATS...
RAPARPERIHILLOA / RHUBARB JAM!
Koko kesän raparperipenkki on puskenut satoa. Hilloa on saanut keittää urakalla. Mitäs siitä, raparperi on hyvää!
Rhubarb, rhubarb and more rhubarb. Rhubarb jam to last a lifetime!
Koko kesän raparperipenkki on puskenut satoa. Hilloa on saanut keittää urakalla. Mitäs siitä, raparperi on hyvää!
Rhubarb, rhubarb and more rhubarb. Rhubarb jam to last a lifetime!
maanantai 13. lokakuuta 2014
CARGA KOKKAA / CARGA COOKS...
...RAAKARUOKAA / RAW FOOD!
Olin näköjään unohtanut tämänkin ihmiskokeilun valokuvat arkistoon pölyttymään. Hyi mua!
Tästä on jo aikaa, mutta tein huvin vuoksi raakaruokakokeilun ja söin muutaman päivän pelkästään raakaruokakirjoista kootuilla resepteillä valmistettua ruokaa. Löytyi uusia jänniä makuja ja hassuja yhdistelmiä. Maistui, mutta tottumattomasta raakakokista valmistelut tuntuivat hieman monimutkaisilta. Ja lämmintä ateriaa kaipasin kyllä. Tuskin ryhdyn kokopäiväiseksi raakaruokailijaksi, mutta raakareseptit ovat hauska lisä reseptirepertuaariin.
I had forgotten to publish this human experiment, shame on me! I wanted to try to eat raw food for a few days. It was fun to discover new weird recipes and ways to prepare food. It also felt a bit complicated and I did miss the warm food. I guess I'll never become a full time raw foodie, but the raw food recipes make a nice addition to all the other ones!
Olin näköjään unohtanut tämänkin ihmiskokeilun valokuvat arkistoon pölyttymään. Hyi mua!
Tästä on jo aikaa, mutta tein huvin vuoksi raakaruokakokeilun ja söin muutaman päivän pelkästään raakaruokakirjoista kootuilla resepteillä valmistettua ruokaa. Löytyi uusia jänniä makuja ja hassuja yhdistelmiä. Maistui, mutta tottumattomasta raakakokista valmistelut tuntuivat hieman monimutkaisilta. Ja lämmintä ateriaa kaipasin kyllä. Tuskin ryhdyn kokopäiväiseksi raakaruokailijaksi, mutta raakareseptit ovat hauska lisä reseptirepertuaariin.
I had forgotten to publish this human experiment, shame on me! I wanted to try to eat raw food for a few days. It was fun to discover new weird recipes and ways to prepare food. It also felt a bit complicated and I did miss the warm food. I guess I'll never become a full time raw foodie, but the raw food recipes make a nice addition to all the other ones!
lauantai 11. lokakuuta 2014
CARGA SYÖ / CARGA EATS...
...SUSHILEIPÄÄ / SUSHI BREAD!
Sushileipähän ei ole mikään virallinen termi. Mutta kaipa vapaamielinen henkilö voi kutsua sillä nimellä ruisleipää, jonka päällystää avokadolla ja ravunpyrstöillä...? Kuulostaa omituiselle mutta on tosi hyvää. Kokeilkaa!
Sushi bread is my own word to describe rye bread topped with avocado and shrimp...try it! It's good!
Sushileipähän ei ole mikään virallinen termi. Mutta kaipa vapaamielinen henkilö voi kutsua sillä nimellä ruisleipää, jonka päällystää avokadolla ja ravunpyrstöillä...? Kuulostaa omituiselle mutta on tosi hyvää. Kokeilkaa!
Sushi bread is my own word to describe rye bread topped with avocado and shrimp...try it! It's good!
torstai 9. lokakuuta 2014
CARGA SYÖ / CARGA EATS...
...TYRNIJAUHETTA / DRIED SEA-BUCKTHORN!
Syksy on täällä ja pitää saada vitamiinia. Kaunista ja hyödyllistä: tyrnijauhe.
The autumn is here and vitamins are needed. Beautiful and beneficial: sea-buckthorn powder.
Syksy on täällä ja pitää saada vitamiinia. Kaunista ja hyödyllistä: tyrnijauhe.
The autumn is here and vitamins are needed. Beautiful and beneficial: sea-buckthorn powder.
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)