perjantai 4. marraskuuta 2016

NEW ORLEANS vol 5

Amerikassa on syötävä donitseja! Lähikulmilta löytyi donitsikahvila jossa oli päivittäin vaihtuva valikoima eri makuja. Osa melko eksoottisiakin. Ruusunlehti-donitsi? Jono oli kuitenkin aina niin pitkä, ettei huvittanut odottaa. Mutta kerran tungin itseni sisään ja ostin maapähkinävoi-donitsin. Makeaa ja tahmeaa.




-----

Lisää roskaruokaa! Paikallisen hodaripuljun, Dat Dogin hodarit sai yhdistellä itse eri täyte- ja kastikekomboista. Otin rohkeasti jauhelihaa ja aurajuustoa. Seuralaisen valinta oli Jimmy's Chicage dog eli nakki-sinappi-perusversio. Sivuun esimerkilliset rasvaiset ranskalaiset.



Kaikki huuhdottiin alas Purple Haze -vadelmaoluella. Pisteet Syvälle Etelälle erilaisia erikoisoluita valmistavista pienpanimoista! Mainiota makuja. Mansikka, pekaanipähkinä yms. 


-----

Kaupan hyllystä löytyi lisää jännittävyyksiä. Säilötyt sianhuulet, anyone? Ei tällä kertaa lähtenyt matkaan.




-----

Viimeisenä iltana lähikulman meksikolainen lunasti kaikki odotukset. Parhaita syömiäni quesadilloja! Tarjolla oli erilaisia vaihtoehtoja joista sai valita itselleen useamman kappaleen setin. Teki mieli tilata kaksikymmentä lisää. Jos olisi mahtunut...



-----

NOLAn lentokentällä päätin vaihtaa rasvat ja donitsit salaattiin. Suurin odotuksin ostettu rapu-avokadosalaatti osoittautui täysin pilaantuneeksi: salaatti oli mätää, avokadon palanen mustaa mönjää ja ravunpyrstöistä olisi saanut takuuvarman ruokamyrkytyksen. Rahat takaisin! Yäk.

-----





Bye bye hot dogs and pig lips!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti