...MEKSIKOLAISTA RIISIÄ / MEXICAN RICE!
Viime aikoina on ollut päällä hirmuinen kiire ja säntäily. Hellan ääressä ei siis ole tullut vietettyä kovin paljon aikaa. Meksikolainen riisi pelastaa tilanteen ja valmistuu kuin itsestään sillä aikaa, kun itse liehuu muissa hommissa. Sitä voi syödä sellaisenaan risottofiiliksellä tai lisukkeena jonkun muun ruuan kanssa. Riisiä valmistuu kerralla iso satsi, joten sitä voi syödä myös seuraavana päivänä. Ja sitä seuraavana. Ja sitä seuraavana.
Recently I've been way too busy to cook anything too complicated. Well, hardly anything at all. Mexican rice is the answer: just fry the ingredients and let the rice cook itself when doing other things. The rice can be eaten as such or as a side dish for something else. This recipe results in a big batch of ready rice, so you can also eat it the day after. And the day after that. And the day after that.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti