...MAAPÄHKINÄVOIKEKSEJÄ / PEANUT BUTTER COOKIES!
No nyt on vihdoin se iänikuinen vanhaksimenevä maapähkinävoi käytetty jääkaapista loppuun. Kolminkertainen eläköönhuuto! Tungin loput näihin kekseihin. Niihin tuli myös fariinisokeria, kaurahiutaleita ja kananmunaa.
Resepti löytyi täältä.
Keksit jäivät vähän mitäänsanomattomiksi, ne olivat epäkeksimäisen pehmeitä ja tahmaisia vaikka paistoin niitä yliaikaakin.
Finally the huge jar of peanut butter is all gone from the fridge. Hooray! I used the final scoops for these cookies. The other ingredients were demerara sugar, oats and eggs. The ready cookies were a bit too soft to my taste.
Olen tähän ikään asti ollut autuaan tietämätön siitä, että kivikovaksi
jähmettyneen fariinisokerin saa pehmennettyä laittamalla pussiin
teelusikallisen kuumaa vettä ja antamalla pussin olla suljettuna jonkun
aikaa. Kukaan ei ole ikinä kertonut! Koin suuren valaistumisen! Olenkin
ihmetellyt miten tuon katalan sokrun saa säilytettyä kaapissa ilman, että
se muuttuu kiveksi heti kun selkänsä kääntää.
I only now found out that if the demerera sugar has gone hard you can
soften it again by adding a teaspoon or two of hot water in the bag and
letting it sit for a while. I've always wondered how people stop it
turning into a block of stone! Finally I have seen the light.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti